Reguli ListaGradinite.ro

Reguli de utilizare forum

Reguli ListaGradinite.ro

Mesajde listagradinite » 29 Aug 2010 19:44

INREGISTRARE SI ACTIVARE

Pentru a posta in forum este obligatorie inregistrarea pe site. Inregistrarea pe site presupune faptul ca ati luat la cunostinta Regulamentul si ca sunteti de acord cu el.
ID-ul ales in urma inregistrarii nu poate fi schimbat ulterior.
Este interzisa conectarea la forum prin servere sparte/vulnerabile.
Forumul ListaGradinite.ro este public. Pentru protectia ta, nu publica nici un fel de informatii personale (nume, numar de telefon, adresa, adresa de email etc.).
Nu publicati adrese de email in mesaje, astfel acestea devin publice si exista posibilitatea de a va expune casuta de email unor mesaje nedorite. Daca doriti sa solicitati sau sa oferiti o informatie utilizati serviciul de mesaje private din cadrul ListaGradinite.ro.
Recomandam fiecarui membru sa verifice periodic sectiunea Administrative pentru a se asigura ca este la curent cu anunturile postate de catre Admin.

POSTARE MESAJE SI RELATIONARE IN CADRUL COMUNITATII LISTAGRADINITE.ro

Inainte de a deschide un subiect nou, verificati daca subiectul respectiv a mai fost discutat (folosind cautarea din site). Asigurati-va ca subiectul nou poarta un nume cat mai sugestiv pentru continutul sau si ca este incadrat in sectiunea potrivita a forumului.
Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori. Aparitiile suplimentare vor fi sterse.
Limba folosita pe acest forum este limba romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie insotite si de traducere.
Pentru ca mesajele sa fie cat mai lizibile, nu folositi exclusive majuscule si nu utilizati un numar mare de culori in cadrul aceluiasi mesaj.
La scrierea unui mesaj, va rugam sa folositi aceleasi reguli de politete pe care le folositi in situatia comunicarii directe cu o persoana si sa va respectati participantii la discutie. Nu vor fi premise insultele, atacurile la persoana si limbajul licentios. De asemenea, nu sunt permise mesajele instigatoare, care intretin altercatii sau care pot leza alti participanti la discutii.
Nerespectarea acestor reguli precum si abaterile de orice fel atrag dupa sine interzicerea accesului pe site.

RECLAMA IN CADRUL LISTAGRADINITE.ro

Nu se admite promovarea produselor si serviciilor pe forum sau in mesajele private.
Semnaturile utilizatorilor nu trebuie sa contina adrese de web sau reclame. Exceptie fac paginile web personale precum si trimiterile spre albumele foto personale. In caz contrar, semnatura va fi stearsa.
Daca doriti sa va faceti publicitate prin intermediul ListaGradinite.ro contactati administatorul (admin) prin mesaj privat (MP).
Mesaje referitoare la vanzarea/cumpararea de bunuri sunt acceptate numai in sectiunea special creata a forumului -Bursa. In Bursa anunturile se pot posta o singura data de fiecare utilizator si acestea trebuie sa se refere strict la vanzari-cumparari de produse sau servicii destinate copiilor.

ADMINISTRARE SI MODERARE

Rolul administratorilor si al moderatorilor este in exclusivitate de a usura si de a face placuta si utila navigarea utilizatorilor in cadrul site-ului si forumului.
Administratorii si moderatorii pot decide stergerea/ editarea/ mutarea mesajelor precum si "blocarea" userilor. Deciziile acestora nu pot fi influentate de catre membrii forumului.
Moderatorii vor sterge/ edita/ modifica orice subiect, postare sau reclama care nu contine informatii in ton cu subiectul discutat.
Toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul mesajelor private.
Daca moderatorii si administratorii considera ca anumite mesaje contin reclama vor sterge respectivul mesaj si vor trimite un mesaj de atentionare utilizatorului respectiv.
ListaGradinite.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele cu continut ofensator sa care creeaza tensiune si dezacord, fara a fi obligat sa dea explicatii in legatura cu deciziile luate de catre moderatori sau administratori.
Subiectele care pot genera obiectii si controverse in afara tematicilor de discutie proprii unui forum despre copii, familie si educatie vor fi mutate sau sterse.
Regulamentul poate fi modificat de catre moderatori sau administratori, acestia fiind obligati sa faca cunoscute respectivele modificari, in sectiunea Administrative a forumului.
Nelamuririle, problemele si reclamatiile la adresa forumului sau a deciziilor luate de catre administratori va rugam sa le aduceti la cunostinta administratorilor prin MP sau prin postarea acestora in cadrul sectiunii Administrative.
Abaterile de la regulament, folosirea abuziva a contului creat pe ListaGradinite.ro, atacul la persoana, hartuirea, si votul fals la diverse concursuri se vor pedepsi prin blocarea contului si adresei/clasei IP (tuturor conturilor creeate de acea persoana).

DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile asupra site-ului http://www.ListaGradinite.ro sunt rezervate companiei fondatoare. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului http://www.ListaGradinite.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.
Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale in momentul in care le posteaza in forum.
In cazul in care publicati un articol sau poze, este obligatoriu sa aveti consimtamantul autorului si sa specificati sursa.
ListaGradinite.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile sau mesajele membrilor sai. Opiniile exprimate in cadrul forumului nu coincid neaparat cu cele ale ListaGradinite.ro.
Nu se admit in forum reclamele la forum-uri sau firme.
Nu se admite folosirea mesajelor private pentru a trimite spam.
listagradinite
Site Admin
 
Mesaje: 34
Membru din: 13 Aug 2010 18:40

Înapoi la Reguli Forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron